17 sep. 2014

Champions League Juventus-Malmö FF
TURIN. Förlust med 2-0 men trots det en bra insats av Malmö FF, tyckte många.
Men inte MFF-försvararen Anton Tinnerholm.
– Jag är förbannad, vi ger det inte chansen sista 20, säger Tinnerholm till viasatsport.se.
Carlos Tevez två mål i den andra halvleken sänkte Malmö FF i Champions League-premiären. Trots det var tongångarna positiva på många håll och MFF möttes av beröm för sin insats. En som dock inte är speciellt nöjd är högerbacken Anton Tinnerholm.
– Jag blir förbannad, jag tycker inte att vi ger det chansen sista 20 eller kvarten. Jag kände mig pigg på min kant och orkade springa, säger han till viasatsport.se och fortsätter:
– Men det är klart, Juventus spelade mycket på den andra kanten så det beror säkert på trötthet att vi inte orkar fylla på i offensiven. Men på något vis känns det ändå surt för jag tycker att vi hade chansen fram till deras 2-0-mål i den 90:e minuten.
”DET VAR INGET SPECIELLT”
Trots förlusten är försvararen inte speciellt imponerad av Juventus.
Vad säger du om motståndaren Patrice Evra på din kant?
– Han spelade väl i Manchester United förra säsongen?
Ja…
– Du ser, det var inget speciellt, säger Tinnerholm.
”BARA TUNGT JUST NU”
Nu väntar Olympiakos i den kommande Champions League-omgången hemma på Swedbank Stadion. En match som Tinnerholm ser fram emot.
– Vi ska ta poäng, så är det bara. Det siktar vi på i alla matcher. Även idag trots att ingen trodde på oss. Just nu orkar jag knappt tänka på Olympiakos, det är bara tungt just nu efter den här förlusten.

Källa:Viasat.